info

Eden Mar Hotel Studiot ja Sviitit

Studio
Mukavat ja tyylikkäät studiot huoneeseen kuuluvalla kylpyhuoneella, mukava sisustus ja täysin kunnostettu. Keittokomero sisältää jääkaapin, kaksi sähkölevyä ja mikroaaltouunin, kuten myös kaikki mitä tarvitsette valmistamaan ja tarjoamaan ruokia. On myös ruokapöytä ja tuolit.

Korkeamman tason studio
Korkeamman tason studio tarjoaa studion mukavuudet ja tilat suuremmalla makuuhuoneella ja kylpyhuoneella.

Juniorisviitti
Juniorisviitti tarjoaa 46-52m² alaltaan joka sisältää 8m² kalustetun kuistin. Hallista pääsee olohuoneeseen jossa on varustettu keittokomero, ruokapöytä tuoleilla, nojatuoli, sohva ja TV. Olohuoneesta avautuvat liukuovet viereiseen makuuhuoneeseeen tuplasängyllä, TV:llä, nojatuolilla ja pöydällä.

Sviitti

Tilaa ja mukavuutta varten, sviitti tarjoaa 116m² sisältäen suuren kalustetun kuistin, olohuoneen kaapeli-TV:llä, keittokomeron joka on varustettu jääkaapilla, kahdellä sähkölevyllä ja kaikki keittiötarvikkeet jotka tarvitsette ruoanlaittoon ja sen tarjoilemiseen. Viereinen makuuuhuone koostuu tuplasängystä, nojatuolista ja kaapeli-TV:stä.

Kaikissa huoneissa ja sviiteissä olevat yleisvarustukset ovat:
Kaapeli-TV, marmori kylpyhuone suihkulla, kylpyamme, hiustenkuivaaja ja meikkipeili, kylpytakit, ilmastointi, lämmitys, teen ja kahvinkeittomahdollisuudet ja kalustettu kuisti.


 
Finnish

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.