info

Eden Mar Hotel Studios og Suiter

Studio
Komfortable og elegante studioer med en en-suite bad, hyggelig dekorasjon og fullstendig renovert. Tekjøkkenet omfatter kjøleskap, to elektriske kokeplater og mikrobølgeovn, samt alt du trenger til å forberede og servere måltider. Det er også et spisebord med stoler.

Superior Studio
Superior Studio tilbyr samme bekvemmeligheter og fasiliteter som et vanlig studio, men med et større soverom og bad.

Junior Suite
Junior Suite tilbyr et område som varierer mellom 46 og 52 kv.m. som inkluderer en 8 kv.m. møblert veranda. Hallen gir vei til en stue med et utstyrt kjøkken, et spisebord med stoler, lenestol, sofa og TV. Fra stuen kan skyvedøren åpnes til en-suite soverom med to senger, TV, lenestol og skrivebord.

Suite

På plass og komfort, tilbyr Suite 116 kv. m,  inkludert en stor møblert veranda, stue med kabel-tv, et tekjøkken med kjøleskap, to elektriske kokeplater og alt kjøkkenutstyr du trenger for å lage mat og servere måltider. En-suite soverommet består av separate senger, skrivebord, lenestol og kabel-TV.

De vanlige fasilitetene på alle rom og suiter er:
Kabel-TV, marmor bad med dusj, badekar, hårtørker og make-up speil, badekåper, air condition, oppvarming, te-og kaffefasiliteter og møblert veranda.


 
Norsk

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.