info

Eden Mar Hotel Studios och Sviter

Studio
Bekväma och stiliga studion med till rummet tillhörande badrum, behaglig inredning och helt renoverat. Det lilla köket inkluderar kylskåp, elspis med två plattor och mikrougn, såsom också allt vad ni behöver för att tillreda och servera rätter. Det finns också ett matbord och stolar.

Första klassens studio
Första klassens studio erbjuder bekvämligheterna och utrymmen av studio  med större sovrum och badrum.

Juniorisvit
Juniorsvit erbjuder ett område om 46-52m² som inkluderar en möblerad veranda om 8m². Från hallen kommer man till vardagsrummet med ett utrustat litet kök, matbord med stolar, länstol, soffa och TV. Från vardagsrummet öppnar sig gliddörren till sovrummet bredvid med dubbelsäng, TV, länstol och bord.

Svit

För utrymme och bekvämlighet, erbjuder sviten 116m² inkluderande möblerad veranda, vardagsrum med kabel-TV, ett litet kök som är utrustat med kylskåp, elspis med två plattor och alla köksförnödenheter som ni behöver för att laga och servera mat. Sovrummet bredvid består av en dubbelsäng, länstol och kabel-TV.

De vanliga utrustningarna i rummen och sviterna är:
Kabel-TV, marmor badrum med dusch, badkar, hårtorkare och sminkspegel, badkappor, luftkonditionering, uppvärmning, te och kaffekoknings möjligheter och möblerad veranda.


 
Swedish

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.