Faciliteter på det 5-stjernede Montebelo Hotel

Det nyrenoverede Montebelo Hotel og Spa har alle de faciliteter, man forventer af et luksuriøst 5-stjernet hotel - og mere til. Hotellet er omgivet af en pragtfuld have og har indendørs og udendørs swimmingpools (den udendørs pool er åben om sommeren fra juni til september). I det indbydende spillelokale kan man spille snooker og skak, og i internetcentret (gratis de første 30 minutter) kan man holde kontakten med omverdenen. Ved dit næste arrangement - hvad enten det er et møde, en præsentation, en konference eller en produktlancering - vil kongrescentret med fuld service være det perfekte sted at mødes.

Man kan holde sig i form i motionsrummet og slappe af ved den opvarmede udendørs pool, saunaen, det tyrkiske bad, jacuzzien og afslapningsrummet. Alt dette er gratis for hotellets gæster. Hvis man har brug for lidt ekstra nydelse, vil den moderne, fuldt udstyrede spa få dig til at føle dig som "født på ny".

Kun 10 minutter fra hotellet ligger hotellets Montebelo ridecenter. Det ligger i et smukt område og har alle mulige faciliteter, så man kan træne alle aspekter af denne dejlige sport. Hvad enten du vil ud at ride en tur eller bare godt kan lide at sidde på en hest, ønsker en introduktion til sporten eller vil træne for at blive bedre, vil du få et stort udbytte på grund af de skønne omgivelser, træningsbanerne, forhindringsbanen og de dygtige trænere.

Og hvad kan være mere afslappende og forfriskende end at spille 27 huller på hotellets smukke golfbane? Montebelo Golf ligger kun 10 minutters kørsel fra hotellet, og her får man underholdende udfordringer i pragtfulde omgivelser.


Bestilling

logo_monte_belo

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.