Grupper og Møder

For at kunne tilbyde den rigtige løsning til alle slags arrangementer har Montebelo Hotel & Spa et tæt samarbejde med de forskellige specialiserede funktioner inden for supportydelser til grupper. Man kan roligt lægge al planlægning og udførelse af arrangementet i deres kompetente hænder.

Denne fleksibilitet gælder også de lokaler, der er til rådighed. Der kan afholdes lige fra mindre arrangementer til arrangementer for over tusind personer. Der er 13 mødelokaler af forskellig størrelse og mulighed for at forbinde lokalerne. Alle lokaler har naturlig belysning. Haven kan også benyttes til særlige lejligheder.

Events-teamet kan stå for hele logistikken som f.eks. registrering af deltagere, korrespondance og indsamling af betaling og sociale aktiviteter, og de kan også sørge for salgsfremmende materialer og anden skriftlig kommunikation såsom brevpapir, deltagelsescertifikater, navneskilte, plakater, badges og gaver.

Endvidere kan de tage sig af logistikken med hensyn til transport og tranfer til og fra hotellet. Kort sagt kan du være sikker på, at hele planlægningen og udførelsen af dit næste arrangement er i gode og erfarne hænder.


Bestilling

logo_monte_belo

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.