Montebelo Hotel Beliggenhed, Viseu

GPS Koordinater: Breddegrad 40°39'21.04"N Længdegrad 7°55'33.78"W

Det 5-stjernede Montebelo Hotel og Spa ligger i et skønt område af Viseu. Her er stille, og man er væk fra byens larm, men alligevel tæt på det historiske kvarter. Hotellet ligger centralt med en skøn udsigt over det omgivende landskab.

Viseu er en historisk by, som ligger på en bjergtop, og den har udviklet sig til at være en velstående hovedstad for distriktet. Bymidten er charmerende med de brolagte gader og skjulte skatte. Der ligger flere dybt betagende historiske paladser. Det er et "must" at besøge en af de fineste katedraler i Portugal, som ligger på det store torv, Viseus højeste punkt, hvorfra man har en pragtfuld udsigt over den omgivende egn.

Denne uopdagede del af Portugal har bevaret en uspoleret natur, traditionerne og gæstfriheden - alle ting, som gør opholdet til en fornøjelse. Der er gode forbindelser til de større byer, kysten og Spanien. Det ligger i hjertet af "turistfirkanten", som består af Coimbra, Serra da Estrela, Porto og Douro.

Den nærmeste internationale lufthavn ligger i Porto med gode forbindelser til motorvejene og de regionale veje, som man bør vælge hvis man vil nyde udsigten undervejs. Tjek ledige pladser og priser for privat transfer HER.


Bestilling

logo_monte_belo

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.