Montebelo Spa

Hvem vil ikke have behov for at slappe af og komme af med al den stress, som man opbygger i hverdagen? Kom væk fra det hele på Montebelo Spa. Her kan man komme på en sanserejse til fornyelse og balance af sjæl og krop.

Inden du går i gang, vil en behandler vurdere din situation og mål og planlægge den bedste behandling eller et fuldt program, som dækker netop dine behov. Gæsterne kan benytte den indendørs pool, saunaen, det tyrkiske bad og jacuzzien som start eller afslutning på denne rejse.

Der er et stort udvalg af skønhedsbehandlinger, bl.a. særlige rensende, afslappende, fugtgivende og anti-ageing behandlinger. Og hvad med at vælge en afslappende og rensende chokobehandling eller en rensende og afslappende peelingbehandling med havmudder og appelsinskræller? Hvis man ønsker en peeling, kan man vælge mellem grøn te, appelsinskræl, to forskellige slags salte, hibiscusblade eller krystal med blomsterblade.

Massage gives efter personlige behov. Det kan være afslapning, væskebortledning fra lymferne, anti-cellulite eller til og med en toningmassage for golfspillere. Der tilbydes også shiatsu, ayurveda og massage med varme sten.

Alle behandlinger skal bestilles i forvejen. Man kan blive behandlet mandag til lørdag fra kl. 14.00 til 21.00 og søndag fra kl. 9.00 til 14.00.


Bestilling

logo_monte_belo

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.