Viiden tähden Montebelo Hotel tilat

Kunnostetussa Montebelo Hotel and Spassa on kaikki tilat jotka voisitte ylelliseltä viiden tähden hotellilta odottaa ja paljon muuta. Hotelli on ympäröity ihanalla puutarhalla ja sillä on lämmitetyt sisä- ja ulkoaltaat (ulkoilma uima-allas on saatavilla kesällä, kesäkuusta syyskuuhun). Mukava pelihuone tarjoaa ajanvietettä kuten snooker ja shakki ja internet keskus (ilmainen ensimmäiset 30 minuuttia) antaa teille mahdollisuuden pysyä yhteydessä muihin. Ja seuraavaa tapahtumaanne varten, oli se sitten kokous, esittely, konferenssi tai lanseeraus, kongressikeskuksen kaiken sisältävä palvelu tekee tästä täydellisen tapahtuman.

Voitte pysyä kunnossa kuntosalissa ja rentoutua lämmitetyn ulkoilma uima-altaan äärellä, tai nauttia lämmitetystä sisäaltaasta, saunasta, turkkilaisesta kylvystä ja rentoutumishuoneesta. Nämä kaikki ovat ilmaisia vieraile. Niille jotka tuntevat tarvitsevansa hieman hemmottelua, uudenaikainen, täysin varustettu kylpylä saa tuntemaan teidät kuin uudelta.

Vain noin 10 minuutin päässä hotellilta on hotellin Montebelo ratsastuskeskus. Sijoitettu kauniiseen maaseutuun, sillä on täydellinen perusrakenne antamaan teille mahdollisuuden harjoitella tämän ylevän ajanvietteen kaikkia puolia. Mikäli haluatte lähteä ratsastamaan ja vain nauttia hevosenselässä olosta, haluatte opastusta tähän urheiluun tai parantaa taitojanne, ihana ympäristö, harjoituskentät, estekenttä ja koulutetut ammattilaiset auttavat teitä saamaan kaikki irti siitä.

Ja mikä voisi olla rentouttavampaa ja virkistävämpää kuin 27-reikäinen golfrata hotellin kauniilla golfkentällä? Montebelo Golf on ainoastaan 10 minuutin ajomatkan päässä hotellilta ja lupaa teille viihdyttävän haasteen loistavassa ympäristössä.


Pikavaraus

logo_monte_belo

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.