Ryhmät ja Kokoukset

Montebelo Hotel & Spa työskentelee läheisesti monen erikoisryhmän kanssa tarjoten tukipalveluja jotka voivat tarjota ratkaisun mille tahansa tapahtumalle jonka haluatte pitää.
Voitte jopa jättää tapahtuman suunnittelun ja toimeenpanon heidän osaaviin käsiinsä.

Tämä joustavuus ulottuu myös tapahtumallenne saatavissa oleviin tiloihin. Pienemmästä kokouksesta todella laajoihin yli tuhannen osanottajan majoittamiin tapahtumiin. Sillä on 13 eri kokoista kokoushuonetta, mahdollisuudella yhdistää ne. Ne kaikki nauttivat luonnonvalosta. Lisätyylikkyyttä ja erityiskokousta varten, puutarha voidaan valmistaa myös kokoontumisille.

Tapahtumatiimi voi hoitaa kaikki tapahtuman järjestelyt, kuten osallistujien kirjautuminen, kirjeenvaihdon sekä maksujen kerääminen ja vapaa-ajan aktiviteet ja he voivat myös järjestää tarjous- ja viestintämateriaalia, kuten paperitavaraa, osallistumistodistuksia, nimikylttejä, julisteita, merkkejä ja lahjoja.

Voitte jättää heille jopa järjestelyt kuten kuljetus ja siirrot hotellin ja kentän välillä. Lyhyesti, voitte rentoutua vakuuttuneena että koko seuraavan tapahtumanne suunnittelu ja toiminta on turvassa osaavissa ja kokeneissa käsissä.


Pikavaraus

logo_monte_belo

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.