Montebelo kylpylässä

Kuka ei tarvitsisi rentoutumista ja vapauttaa arkipäivässä kerääntynyttä stressiä ? Lähtekää pois siitä kaikesta Montebelo kylpylässä. Täällä teidät viedään aistikkaalle matkalle uudistuksen satamaan ja mielen ja vartalon tasapainoon.

Ennen aloitusta, terapeutti arvioi tilanteenne ja päämääränne ja suunnittelee parhaan hoidon tai täydellisemmän ohjelman henkilökohtaisille tarpeillenne. Sen jälkeen vieraat voivat käyttää sisäallasta, saunaa, turkkilaista kylpyä ja poreallasta aloittamaan tai täydentämään tätä matkaa.

On hyvä valikoima kauneushoitoja, sisältäen erityisiä hoitoja pesulle, puhdistamiselle, rauhoittamiselle, syvälle kosteutukselle ja ikääntymisen estolle. Ja entäs rauhoittava ja puhdistava suklaaterapia, tai puhdistava ja rentouttava meren muta ja appelsiinin kuori hoito? Kuorintaa varten voitte valita vihreän teen, appelsiinin kuoren, kahden suolan, kiinanruusun terälehden ja lasin kukkien terälehdillä väliltä.

Hierontanne heijastavat myös henkilökohtaisia tarpeitanne, on se sitten rentoutumista, imusolmuke imua, selluliittia ehkäisevää tai jopa tunnehierontaa golfin pelaajille. Shiatsu, Ayurvedic ja kuuman kiven hieronnat ovat myös saatavilla.

Hoidot tulisi varata etukäteen ja ne ovat saatavilla maanantaista lauantaihin klo: 14.00 – 21.00 ja sunnuntaisin klo: 09.00 – 14.00.


Pikavaraus

logo_monte_belo

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.