Het faciliteiten in het 5-sterrenĀ Montebelo Hotel

Het gerenoveerde 5-sterren Montebelo Hotel en Spa heeft alle faciliteiten die u mag verwachten van een luxe 5-sterrenhotel en nog veel meer. Het hotel wordt omringd door een prachtige tuin en het beschikt over verwarmde binnen- en buitenzwembaden (het buitenzwembad is alleen beschikbaar in de zomer, van juni tot september). De comfortabele spelletjeskamer biedt afleiding, zoals snooker en schaken en in het internetcentrum (eerste 30 minuten gratis) kunt u contact houden met de buitenwereld. En voor uw volgende evenement, een bespreking, presentatie, conferentie of lancering, zorgt de geheel inclusieve service in het Congress Centre ervoor dat dit de perfecte locatie is.

U kunt in vorm blijven in de fitnessruimte en ontspannen bij het verwarmde buitenzwembad, of genieten van het verwarmde binnenzwembad, de sauna, het Turks bad, de jacuzzi en de ontspanruimte. Dit is allemaal gratis voor gasten. En als u eens lekker verwend wilt worden, zorgt de moderne en volledig uitgeriuste spa ervoor dat u zich als herboren zult voelen.

Op maar 10 minuten van het hotel ligt de tot het hotel behorende Montebelo Manege. Gelegen in een prachtige omgeving beschikt het over een complete infrastructuur zodat u alle aspecten van deze edele hobby uit kunt oefenen. Of u nu een ritje wilt maken en gewoon wilt genieten op de rug van het paard, een introductie in de sport wilt of de vaardigheden die u al bezit wilt verbeteren, de prachtige omgeving, het springparcours en de getrainde begeleiders zorgen ervoor dat u er alles uithaalt.

En wat kan er nu nog ontspannender en verkwikkender zijn dan 27 holes lopen op de prachtige golfbaan van het hotel? Montebelo Golf ligt op maar 10 minuten rijden vanaf het hotel en belooft u een onderhoudende uitdaging in een prachtige omgeving.


Snelboeker

logo_monte_belo

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.