Montebelo Golfbaan

Montebelo Golf is de golfbaan van het hotel, en ligt tussen de bergen van Estrela en Caramulo, op slechts 10 minuten van het Montebelo Hotel and Spa. De baan met 27 holes, ontworpen door Mark Stilwell en Malcolm Kenyon, is een waar genot en een uitdaging voor golfers van elk niveau.

De faciliteiten zijn ook uitmuntend, waaronder verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van uw spel, zoals de driving range, putting green, pitch and putt en een plek om de bunkerslag te oefenen. Er is ook een golfacademie voor professioneel advies, wanneer u bijvoorbeeld net begint te spelen of juist specifiek advies wilt. Er zijn privé- en groepslessen en er zijn golfclinics.

En na al deze inspanning kunt u wel een aanvulling gebruiken in het restaurant, waar u de heerlijkste regionale gerechten kunt proeven terwijl u uitkijkt over het adembenemende landschap tussen de twee bergketens.


Snelboeker

logo_monte_belo

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.