Groepen en Bijeenkomsten

Montebelo Hotel & Spa werkt nauw samen met de verschillende specialisatieafdelingen in de groep, die ondersteuning bieden bij het organiseren van evenementen die u wilt voorzitten. U kunt zelfs de planning en uitvoering van het evenement geheel aan hun capabele handen overlaten.

Deze flexibiliteit is ook van toepassing op de ruimten die beschikbaar zijn voor uw evenement. Van de kleinste bespreking tot de echt grote evenementen van meer dan duizend deelnemers kunnen worden gehuisvest. Het heeft 13 vergaderzalen van verschillende grootte, met de mogelijkheid ze onderling te schakelen. In alle zalen valt natuurlijk licht. Voor een extra chique en speciale bespreking kan de tuin ook worden ingericht voor een bijeenkomst.

Het evenemententeam regelt alle logistieke zaken van het evenement, zoals de registratie van de deelnemers, correspondentie en verzamelen van inschrijfgelden en ook de sociale activiteiten. Zij kunnen ook promotie- en communicatiemateriaal regelen, zoals een stand, deelnemerscertificaten, naambordjes, posters, badges en geschenken.

Ook kunt u logistieke zaken als transport en transfers van en naar het hotel aan hen overlaten. Kort gezegd kunt u achteroverleunen in de wetenschap dat de gehele planning en uitvoering van uw volgende evenement in capabele en ervaren handen is.


Snelboeker

logo_monte_belo

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.