Montebelo Hotel Ligging, Viseu

GPS coördinaten: Geografische breedt 40°39'21.04"N Lengte 7°55'33.78"W

Het 5-sterren Montebelo Hotel en Spa staat in een prachtig deel van Viseu; vredig en weg van de bedrijvigheid van de stad, en toch dicht bij de historische wijk. De eenvoudige bereikbaarheid, het weidse uitzicht en het omringende landschap zullen u zeker aanspreken.

Viseu is een historische stad boven op een heuvel dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een bloeiende provinciehoofdstad. Het centrum is nog pittoresk met de keienstraten en verborgen schatten. Er zijn een paar prachtige oude paleizen en tijdens uw verblijf moet u zeker een bezoek brengen aan een van de mooiste kathedralen van Portugal, gelegen aan een groot plein en het hoogste punt in Viseu, waardoor het een prachtig uitzicht biedt over het omringende landschap.

Dit onontdekte deel van Portugal houdt vast aan de onbedorven natuur, tradities en gastvrijheid die een bezoek zo prettig maken. Het heeft uitstekende snelwegverbindingen met de grote steden, de kustregio en Spanje, het ligt midden in een toeristisch vierkant dat wordt gevormd door Coimbra, de Serra da Estrela, Porto en de Douro.

De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Porto, goed bereikbaar door een netwerk van snelwegen en u kunt kiezen voor de regionale wegen om te genieten van het uitzicht. Kijk voor beschikbaarheid en prijzen voor een privétransfer HIER.


Snelboeker

logo_monte_belo

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.