Montebelo Spa

Wie heeft er geen ontspanning nodig om de opgebouwde stress in het dagelijks leven van zich af te laten glijden? Ga er eens helemaal tussenuit in de Montebelo Spa. Hier wordt u meegevoerd op een zinnenprikkelende reis naar de staat van herboren zijn en de balans van lichaam en geest.

Voordat u begint zal een therapeut uw situatie en doelen beoordelen en bepaalt vervolgens de beste behandeling of een compleet programma aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Gasten kunnen dan ook gebruik maken van het binnenzwembad, de sauna, het Turks bad en de jacuzzi om deze reis te beginnen of te eindigen.

Er is een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen, waaronder specifieke behandelingen voor reinigen, zuiveren, kalmeren, hydrateren en anti-veroudering. En wat denkt u van een kalmerende en reinigende chocotherapie, of een reinigende en ontspannen behandeling met modder en sinaasappelschil? Voor peelings kunt u kiezen uit groene thee, sinaasappelschil, een zoutcombinatie, hibiscusblaadjes en kristal met bloemblaadjes.

Uw massage reflecteert uw persoonlijke behoeften, of het nu ontspanning, lymfatische afvoer, anticellulitis of zelfs een massage voor golfers is. Shiatsu, Ayurvedic en massages met hete stenen behoren ook tot de mogelijkheden.

Behandelingen moeten van tevoren worden gereserveerd en zijn beschikbaar van maandag tot zaterdag van 14.00 tot 21.00 uur en op zondag van 09.00 tot 14.00 uur.


Snelboeker

logo_monte_belo

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.