Grupper og Møter

Montebelo Hotel & Spa arbeider tett med de ulike spesialistene i hotellgruppen og tilbyr støttetjenester for å kunne tilby løsninger for hvilken som helst begivenhet du ønsker å være vert. Du kan også overlate planlegging og gjennomføring av arrangementet fullstendig i stabens dyktige hender.

Denne fleksibiliteten strekker seg også til områder tilgjengelig for et arrangement. Alt fra et lite møte til en virkelig stor begivenhet på over tusen deltakere kan innkvarteres. Det har 13 møterom i forskjellige størrelser, med mulighet for å slå dem sammen. Alle nyter naturlig lys. For et ekstra elegant og spesielt møte, kan også hagen tilberedes for en sammenkomst.

Begivenhetsteamet kan administrere all logistikk av arrangementet, som for eksempel registrering av deltakere, korrespondanse, innkreving av avgifter og sosiale aktiviteter. De kan også arrangere reklame og kommunikasjons materialer, slik som stasjonære, deltakelse sertifikater, navnplater, plakater, skilt og gaver.

Du kan også overlate logistikk, slik som transport og transfer til og fra hotellet, til teamet. Kort sagt, du kan være sikker på at hele planleggingen og gjennomføringen av din neste begivenhet er i trygge, dyktige og erfarne hender.


Quickbooker

logo_monte_belo

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.