Montebelo Hotel Sted, Viseu

GPS Koordinater: Breddegrad 40°39'21.04"N Lengdegrad 7°55'33.78"W

5-stjerners Montebelo Hotell og Spa ligger i en vakker del av Viseu, fredfull og borte fra travelheten i byen, men likevel svært nær det historiske kvartalet. Du vil elske den lette tilgangen og den flotte utsikten over det omkringliggende landskapet.

Viseu er en historisk bakketopp-by som har utviklet seg til en velstående bydel. Sentrum sjarmerer fortsatt med sine brosteinsgater og skjulte skatter. Her finner du noen overveldende flotte, gamle palasser og ethvert besøk bør inkludere det som er en av de vakreste katedralene i Portugal. Den ligger på en stor plass, det høyeste punktet i Viseu, og tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

Denne uoppdagede delen av Portugal har beholdt den urørte naturen, tradisjoner og gjestfrihet som forvandler et besøk til en fornøyelse. Den har gode veiforbindelser med store byer, kystregionen og Spania, og ligger midt i hjertet av turistkvartalet som dannes av Coimbra, Serra da Estrela, Porto og Douro.

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Porto, flott koblet sammen med et nettverk av motorveier og regionale veier som du bør velge for å nyte utsikten. Vennligst sjekk priser og tilgjengelighet for privat transport HER.


Quickbooker

logo_monte_belo

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.