Montebelo Spa

Hvem trenger ikke litt avslapping for å bli frigjort fra stress bygget opp under det daglige livet? Kom bort fra alt på Montebelo Spa. Her blir du tatt med på en sensorisk reise til et fristed for regenerasjon og balanse av sinn og kropp.

Før du starter vil en terapeut vurdere din situasjon og målsetting, og planlegge den beste behandling eller et mer komplett program for dine personlige behov. Gjester kan deretter bruke innendørsbasseng, badstue, tyrkisk bad og boblebad til å starte eller fullføre denne reisen.

Det finnes et godt utvalg av skjønnhetsbehandlinger, inkludert bestemte for rensing, dyprens, beroligende, dype fuktighetsgivende og anti-aldring. Og hva med en beroligende og rensende sjokoladeterapi, eller en rensende og avslappende havgjørme og appelsin-skall behandling? For peeling kan du velge mellom tiltalende grønn te, appelsinskall, to salt, Hibiscus blad og glass med blomsterblad.

Massasje vil også gjenspeile dine personlige behov, enten det er avslapping, lymfedrenasje, anti-cellulitt eller en tonifiserende massasje for golfere. Shiatsu, Ayurvedic og varm steinmassasje er også tilgjengelig.

Behandlinger bør reserveres på forhånd og er tilgjengelig fra mandag til lørdag fra 14.00 til 21.00 og på søndager fra 09.00 til 14.00.


Quickbooker

logo_monte_belo

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.