Bekvämligheter 5-stjärniga Montebelo Hotel

Renoverade Montebelo Hotel & Spa har alla bekvämligheter som du kan förvänta dig av ett lyxigt 5-stjärnigt hotell och mycket mer. Hotellet är omgivet av en härlig trädgård och här finns uppvärmda inomhus- och utomhuspooler (utomhuspoolen är öppen på sommaren, från juni till september). I det bekväma spelrummet finns avkoppling som snooker och schack och internetcentret (gratis de första 30 minuterna) gör att du kan hålla kontakten även när du är bortrest. Under ditt nästa evenemang, vare sig det är ett möte, presentation, konferens eller lansering, kommer den kompletta servicen vid kongresscentret att göra det till den perfekta mötesplatsen.

På gymmet kan du hålla dig i form och slappna av vid den uppvärmda utomhuspoolen, eller prova den uppvärmda inomhuspoolen, bastun, det turkiska badet, jacuzzin och avslappningsrummet. Allt detta är gratis för våra gäster. För de som känner för att bli lite extra bortskämda, kommer det moderna, fullt utrustade spat göra att du kommer att känna dig som helt ny människa efteråt.

På bara 10 minuters avstånd från hotellet ligger Hotel Montebelos ridcenter. Med sitt läge på landsbygden, har det den kompletta infrastrukturen som betyder att du kan träna upp alla aspekter inom denna nobla fritidsaktivitet. Vare sig du vill ta en ridtur och bara njuta av att befinna dig på hästryggen, vill ha en introduktion till sporten eller förbättra de färdigheter du redan har, ger den härliga omgivningen, träningsbanorna, hinderbanorna och skolat yrkesfolk att du kommer att få ut optimalt av ditt besök här.

Och vad kan vara mer avslappnande och stärkande än en 27 håls golfbana precis vid hotellet? Montebelo Golf ligger på bara 10 minuters köravstånd från hotellet och lovar dig en underhållande utmaning i en fantastisk omgivning.


Quickbooker

logo_monte_belo

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.