Grupper och Möten

Montebelo Hotel & Spa arbetar nära tillsammans med de olika specialiserade delarna av gruppen som erbjuder supporttjänster för att kunna erbjuda lösningar för alla de evenemang som du skulle kan vilja stå värd för. Du kan också tryggt lämna planeringen och utförandet av evenemanget helt i deras erfarna händer.

Denna flexibilitet gäller också för platsen där du håller ditt evenemang. Deltagare på de allra minsta mötena till de verkligt stora evenemangen på över tusen deltagare kan inkvarteras. Här finns 13 mötesrum av olika storlekar, som kan anslutas till varandra. Alla har naturlig belysning. För ett extra chict och speciellt möte kan trädgården också användas.

Evenemangsteamet kan hantera all den logistik som krävs för evenemanget, som registrering av deltagare, korrespondens och insamling av avgifter och sociala aktiviteter. De kan också arrangera pr- och kommunikationsmaterial som skrivbordsmaterial, deltagarcertifikat, namnbrickor, posters, emblem och presenter.

Du kan också lämna logistik som transport och transfers till och från hotellet till dem. Du kan vara helt övertygad om att hela planeringen och genomförandet av ditt nästa evenemang ligger tryggt i deras kompetenta och erfarna händer.


Quickbooker

logo_monte_belo

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.