Montebelo Hotel Läge, Viseu

GPS koordinater: Breddgrad 40°39'21.04"N Längdgrad 7°55'33.78"W

5-stjärniga Montebelo Hotel & Spa ligger i en härlig del av Viseu; rofyllt och på avstånd från stadens jäkt, men ändå väldigt nära till det historiska kvarteret. Du kommer att tycka mycket om det centrala läget och den vackra utsikten över det omgivande landskapet.

Viseu är en stad som ligger på en bergstopp och som har utvecklats till en välmående distriktshuvudstad. Staden har fortfarande kvar sin charm med sina kullerstensgator och dolda pärlor. Det finns vissa palats som är helt enkelt överdådiga och alla besök hit bör inkludera vad som är en av de finaste katedralerna i Portugal, belägen på ett stort torg, den högsta punkten i Viseu, med en enastående utsikt över landskapet.

Denna lite bortglömda del av Portugal har behållt en orörd natur, gamla traditioner och en gästvänlighet som gör din resa till ett rent nöje. Det finns utmärkta vägförbindelser med större städer, kustregionen och Spanien, och läget är mitt i hjärtat av det turistområde som utgörs av Coimbra, Serra da Estrela, Porto och Douro.

Den närmaste internationella flygplatsen är Porto, med goda anslutningar genom ett nätverk av landsvägar och även mindre regionala vägar om du skulle välja att njuta av landskapet. Kontrollera tillgänglighet och priser för en privat transfer HÄR.


Quickbooker

logo_monte_belo

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.