Montebelo Spa

Vem behöver inte slappna av och frigöra all stress som byggts upp under vardagslivet? Du kan komma bort från allt vid Montebelo Spa. Här tas du med på en färd tillsammans med dina sinnen till en nyskapande tillflyktsort som ger både din kropp och själ den rätta balansen.

Innan du börjar behandlingen kommer en terapeut att bedöma din situation och mål och planera för den allra bästa behandlingen eller ett mer komplett program för dina personliga behov. Gästerna kan sedan använda inomhuspoolen, bastun, det turkiskt badet och jacuzzin för att påbörja eller avsluta denna resa.

Det finns ett stort urval skönhetsbehandlingar specifikt avsedda för att rensa, rengöra, lugna, djuphydratisera och ge anti-ageing. Vad sägs om lite lugnande och rensande chocoterapi, eller en renande och avslappnande behandling med lermask och apelsinpeeling? Om du provar på peeling kan du välja mellan attraktivt grönt te, apelsinskal, två salter, hibiskuskronblad och kristaller med kronblad.

Vare sig det handlar om avslappning, lymfatisk dränering, anticellulit eller också en toningmassage för golfare reflekterar din massage också dina personliga behov. Det finns också shiatsumassage, ayurvedamassage och massage med heta stenar.

Behandlingar ska bokas på förhand och finns att tillgå på måndagar till lördagar från 14:00 till 21:00 och på söndagar från 09:00 till 14:00.


Quickbooker

logo_monte_belo

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.