info

Restauranter og Barer

Porto Bay Falésia har 2 restauranter og 2 barer som begge tilbyder en lang række kulinariske oplevelser.

I Madeira Restaurant serveres morgenmadsbuffet mellem kl. 7.30 og 10.30 og middagsbuffet mellem kl. 19.00 og 21.30. Maden har et raffineret, internationalt præg, og middagen har et ny tema hver dag. Mange af retterne tilberedes lige foran gæsterne, som kan følge med og se den høje standard og også blive involveret i processen. Når vejret tillader det, kan man få maden serveret på terrassen med udsigt over poolen.

På Il Basilico serveres der hver aften à la carte middag fra kl. 19.30 til 22.00. Her er køkkenet en nydelse for alle, som elsker ægte italiensk mad. Her serveres middagen også på terrassen, hvis vejret tillader det.

Búzios Lounge Bar er hotellets hovedbar, som ligger tæt ved swimmingpoolen og promenaden. Der er en dejlig udsigt over swimmingpoolen og havet, og baren er åben fra kl. 17.00 til midnat. I baren er der et dansegulv, og hver dag er der levende musik. Slap af med en drink og godt selskab, og husk at smage eftermiddagsteen, som er en speciel oplevelse, når man samtidig kan sidde og nyde solnedgangen.

Falésia Bar ligger tæt ved den udendørs pool og er åben hver dag fra kl. 10.30 til 19.00 om sommeren. Om vinteren lukker baren en time tidligere. Her kan man drømme sig væk, mens man sidder og kigger ud over havet eller bare sidder og læser en god bog. Der serveres et stort udvalg af drikkevarer, snacks, lette à la carte retter og en speciel børnemenu. Hvis vejret tillader det, er der servering på terrassen.


 
Danish

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.