info

Spa

Spaen i Porto Bay Falésia kombinerer omhyggeligt udvalgte sensoriske oplevelser, så man opnår total afslapning. Den blide musik, duftene, de rolige farver og bløde belysning sætter scenen, og man kan virkelig slappe af i saunaen, dampbadet, badekarret med hydromassage eller afslapningslokalet.

Og derefter er det tid til at nyde en vidunderlig behandling. Der anvendes aromaterapi i kombination med en række andre behandlinger. Hvis man får en ansigtsbehandling, får man først foretaget en hudanalyse, og på baggrund af resultatet besluttes det, om huden har brug for mere dynamik, vitalitet, rehydrering, blødgøring, behandling af fedtet hud, opstramning, ro, toning, klarhed, dybderens, næring, udjævning eller en kombination af disse. Man får så tilbudt en speciel behandling, som er tilpasset de hudproblemer, som analysen viste. Der tilbydes også særlige ansigtsbehandlinger for gravide og mænd, som altid tilrettelægges efter behov.

Desuden tilbydes der massage med aromaterapi for krop og ansigt, som altid sammensættes efter behov. Det kan f.eks. være afslapning, stimulering af blodcirkulationen, udtømning eller toning. Der er tillige et udvalg af traditionel massage med mineralolie til dele af kroppen eller af hele kroppen. Eller hvad med holistisk varm og kold stenterapi, som gendanner vitaliteten, fjerner urenheder og modvirker stress?

Man føler virkelig velvære i spaen på Porto Bay Falésia og går derfra som en forynget person.


 
Danish

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.