info

Porto Bay Falésia hotellin tilat

Mikä voisi olla toivotumpaa rantahotellissa kuin yksityinen, suora pääsy kauniille, 8 km pitkälle laajalle kultaiselle rannalle johon lämmin, tyyni meri lyö? Porto Bay Falésia tarjoaa tätä ja paljon muuta. Suuri, ulkoilma, makean veden uima-allas ja pienempi allas lapsille on ympäröity suurella määrällä aurinkotuoleja rehevässä puutarhassa. Hotelli tarjoaa rantapyyhkeet mukavuudeksenne.

Lapset rakastavat leikkikenttää ja jokainen viihtyy pelaamassa petankia. Siellä on kaksi tenniskenttää, harjoitusverkko ja puttausviheriö ja läheisyydessä on ratsastusta ja pyöränvuokrausta. Ja kun olette Algarvessa löydätte joitakin Portugalin parhaita golfkenttiä helpon matkan päästä.

Ilmainen, lämmitetty, sisäallas on avoinna klo: 08.00 – 20.00 ja se pidetään 28 asteen mukavassa lämpötilassa. Voitte käyttää myös terveysklubin tiloja, kuten ilmaista kuntosalia ja poreallasta. Jos tunnette että tarvitsette jopa enemmän hemmottelua tai että ansaitsette erityishoidon, toiveenne täytetään lumoavassa kylpylässä Porto Bay Falésiassa.

Voidaksenne olla yhteydessä on saatavilla internet yhteys aulassa ja huoneissa lisämaksusta. Lastenhoitoa voidaan järjestää myös lisämaksusta. On viihdettä ja elävää musiikkia joka ilta. Koskaan ei ole tylsää hetkeä Porto Bay Falésiassa.


 
Finnish

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.