info

Ravintolat ja Baarit

Porto Bay Falésiassa on kaksi ravintolaa ja kaksi baaria tarjoten laajan valikoiman keittoherkkuja.

Madeira ravintola on se jossa tarjoillaan bufetti aamiainen klo: 07.00 – 10.30 ja se tarjoaa myös bufetti illallisen klo: 19.00 – 21.30. Ruoalla on täällä hienostunut kansainvälinen kosketus ja illallisella on erilainen teema joka päivä. Monet ruoat valmistetaan ruokailijoiden läsnäollessa esittelemään korkeat standardit joita täällä ylläpidetään ja saamaan heidät mukaan tapahtumaan. Kun sää sallii, ruoat tarjoillaan myös terassilla joka avautuu yli uima-altaan.

II Basilicossa on à la carte illallinen joka ilta klo: 19.30 – 22.00. Täällä keittiö on herkullinen jokaiselle joka nauttii aidoista italialaisista mauista. Illallinen tarjoillaan myös terassilla jos sää sallii.

Búzios aulabaari on hotellin pääbaari, lähellä uima-allasta ja esplanaadilla. Sillä on ihanat näköalat yli uima-altaan ja meren ja se on avoinna klo: 17.00 lähtien keskiyöhön. Siellä on päivittäin elävää musiikkia ja tanssilattia. Rentoutukaa drinkin kanssa ja hyvässä seurassa ja varmistakaa että kokeilette iltapäiväteetä, erityisen nautinnollinen kun siitä nauttii upean auringonlaskun näköalan seurassa.

Falésia baari on baari lähellä ulkoilma uima-allasta ja on avoinna päivittäin klo: 10.30 – 19.00 kesäisin, sulkien tunnin aikaisemmin talvisin. Täällä voitte eksyä katsoen merta tai keskittyä lukemiseenne. On laaja valikoima drinkkejä, välipaloja, kevyitä à la carte ruokia ja siellä on erityinen lasten ruokalista, kun sää sallii tämä tarjoillaan terassilla.


 
Finnish

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.