info

Porto Bay Falésia Huoneet ja Sviitit

Tulette välittömästi tuntemaan olonne kuin kotona tilavissa, kirkkaissa ja mukavissa huoneissa ja sviiteissä. Niissä kaikissa on kahden hengen queen size-sängyt, parveke pöydällä ja tuoleilla, pöytä peilillä ja tuolilla, nojatuolit, internet yhteys ja kassakaappi lisämaksusta, ilmastointi, minibaari, teen ja kahvinkeitto mahdollisuudet, satelliitti LCD TV, suoravalinta puhelin ja marmori kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme, hiustenkuivaaja ja hygieniatuotteet.

Perustyyppinen huone on 22 m² ja siinä on 6 m² parveke. Lisätilaa ja –mukavuutta varten, kokeilkaa korkeamman tason huonetta, joka on 27,5 m² ja siinä on myös 6 m² parveke. Ja jos teille kelpaa ainoastaan suurin ja ylellisin, 46,6 m² juniorisviitti, 6 m² parvekkeella, on se oikea teille. On olohuone kahvipöydällä ja makuuhuone jonka yhteydessä on kylpyhuone.

Herätkää mukavassa sängyssänne aaltojen virkistävään ääneen ja menkää parvekkeelle katsomaan kaunista näköalaa ja ottakaa syvä henkäys terveellistä meri-ilmaa: täydellinen alku täydelliselle päivälle Porto Bay Falésiassa.


 
Finnish

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.