info

Kylpylä

Porto bay Falésian kylpylä yhdistää huolellisesti valitut aistikokemukset asettamaan teidät syvän rentoutumisen tilaan. Lempeä musiikki ja tuoksu, rauhalliset värit ja pehmeä valaistus petaa kaiken valmiiksi ja voitte rauhoittua vielä lisää saunassa, höyrykylvyssä, vesihierontaputkessa tai rentoutumishuoneessa.

Ja sen jälkeen on aika lumoavien hoitojen. Tuoksuterapiaa käytetään yhdessä terapiavalikoiman kanssa. Kasvohoitoja varten ihonne ensin analysoidaan ja sen perusteella, riippuen tarvitseeko ihonne enemmän sointuvuutta, eloisuutta, nesteytystä, pehmennystä, rasvan tarkastelua, kiinteytystä, rauhoitusta, kosteutusta, selvää syvää puhdistusta, ravitsemusta, tasautusta, tai näiden yhdistämistä, suositellaan erikoishoito kohdistamaan näitä lopputuloksia. On myös erityisiä kasvohoitoja odottaville äideille ja miehille, jotka on suunnattu heidän erityistarpeisiinsa.

On myös valikoima vartalo- ja kasvo tuoksuterapia hierontoja jotka on laadittu tarpeisiinne, on se sitten rauhoittua, stimuloida verenkiertoa, imua tai kosteutusta. On myös valikoima perinteisiä mineraaliöljy hierontoja kattaen erityiset kohdat tai koko vartalonne. Tai miten olisi holistinen kuuman kiven terapia varastoimaan energiaanne, poistamaan kuona-aineita ja ehkäisemää stressiä?

Tulette tuntemaan ainutlaatuisen hyvinvoinnin tunteen Porto Bay Falésian kylpylässä ja lähdette sieltä nuorentuneena ihmisenä.


 
Finnish

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.