info

Porto Bay Falésia hotelfaciliteiten

Wat zou u zich nou nog meer kunnen wensen in een strandhotel dat een directe privétoegang tot een 8 km lang uitgestrekt goudkleurig zandstrand dat wordt gekoesterd door een warme, kalme zee? Het Porto Bay Falésia heeft dit en nog veel meer te bieden. Een groot buitenzwembad met zoetwater en een kleinere versie voor de kinderen wordt omgeven door een groot aantal ligbedden in de weelderige tuin. Het hotel stelt voor het gemak strandlakens ter beschikking.

Kinderen spelen graag in de speeltuin en iedereen vermaakt zich met het spelen van pétanque. Er zijn 2 tennisbanen, een oefennet en een putting green en vlakbij ligt een manege en worden fietsen verhuurd. En omdat u in de Algarve bent treft in de buurt ook een paar van de beste golfbanen van Portugal.

Het gratis, verwarmde binnenzwembad is open van 08.00 tot 20.00 uur en deze wordt op een aangename temperatuur van 28º C gehouden. U kunt ook gebruik maken van de faciliteiten in de healthclub, waaronder de gratis fitnessruimte en jacuzzi. Als u meer luxe wenst of een speciale verwenbeurt verdient, worden uw wensen vervuld in de betoverende Spa in het Porto Bay Falésia.

Om contact met de buitenwereld te houden is er internet beschikbaar in de lobby en de kamers tegen een extra toeslag. Er kan tegen betaling ook een babyoppas worden geregeld. Er is elke avond entertainment en livemuziek. U zult zich geen moment vervelen in het Porto Bay Falésia.


 
Nederlands

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.