info

Gastencommentaren


 

Reacties  

 
#1 Roisin ONeill 21-03-2011 09:31
Goedemorgen,
Ik wil graag een kleine opmerking plaatsen met betrekking tot mijn recente verblijf in het Porto Bay Falésia in juli. Wij verbleven van 9 tot 13 juli in een
2-persoonskamer en wij kunnen alleen maar onze grote waardering uitspreken voor het personeel, de omgeving en de sfeer in het hotel. Het hotel was ontzettend schoon, de kamers waren schitterend, het bedienend personeel in het restaurant en de bar en het schoonmaakperso neel was vriendelijk, warm en gastvrij. Het ontbijt dat wij elke morgen kregen was overheerlijk, ik heb nog nooit zoveel keus bij elkaar gezien in de vorm van een buffet.
Ik zal niet aarzelen het hotel aan mijn vrienden en familie aan te bevelen en wij komen zeker zo snel mogelijk een keer terug. Ik hoop dat u mijn complimenten overbrengt aan uw personeel en laat hen weten dat hun manier van werken zeer gewaardeerd wordt en het heeft zeker bijgedragen aan de kwaliteit van mijn vakantie.
Heel veel dank voor de gastvrijheid die wij in uw hotel genoten.
Met vriendelijke groeten.
Citeer
 
Nederlands

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.