info

Porto Bay Falésia, Algarve Hotel

Het 4-sterren Porto Bay Falésia staat in een weelderig groene tuin op okerkleurige kliffen boven een goudkleurig strand en het kijkt uit over de blauwe luchten van de Algarve. Het biedt rechtstreeks toegang tot het 8 km lange strand, dat wordt overspoeld door de kalme, kristalheldere zee. Of ontspan in en rond het grote buitenzwembad met zoet water te midden van de geur van de prachtige, met parasolden omlijste tuin.

Het Porto Bay Falésia is ideaal als u er even helemaal tussenuit wilt. Het adembenemende uitzicht, de schoonheid en de kracht van de natuur en het comfort en de faciliteiten van het hotel leiden u af van het dagelijks leven en helpen u alles in perspectief te plaatsen.

Een wandeling langs het strand, een boottocht, zwemmen, verwennen in de spa, heerlijke maaltijden of gewoonweg ontspannen in deze prachtige omgeving: het heeft alles dat u nodig hebt om uw accu weer op te laden.


 
Nederlands

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.