info

Hotel in de Algarve vlakbij Albufeira Vilamoura en Quarteira

GPS coördinaten: Geografische breedte 37.117073720862955 Lengte -8.191680908203125

Op iets meer dan 30 minuten van de luchthaven van Faro, tussen Albufeira en Quarteira, ligt het pittoreske vissersplaatsje Olhos d’Água. Dit is de authentieke Algarve, waar u kunt kijken naar restauranthouders zich verdringen om vis te kopen, vers van de vissersboten op het strand. Er is een ruim aanbod aan winkels, restaurants en bars en een mooie boulevard. En als u naar een spannende nachtclub wilt gaan, vindt u alles van uw gading in het nabijgelegen Albufeira en Vilamoura.

Het 4-sterren Porto Bay Falésia staat op de okerkleurige kliffen die zo typerend zijn voor deze regio, en het ligt in een prachtige tuin, waar het groene gazon, de bloembedden en de volwassen parasolden de heerlijke zwembaden omlijsten. Vanuit deze tuin hebt u rechtstreeks toegang tot het, wat wordt omschreven als het mooiste strand in deze regio, het 8 km lange goudkleurige zandstrand Falésia Beach. Het Porto Bay Falésia ligt vlakbij alles dat u nodig hebt voor de perfecte strandvakantie.


 
Nederlands

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.