info

Restaurants en Bars

Porto Bay Falésia heeft 2 restaurants en 2 bars met een grote variatie aan culinaire heerlijkheden

In het Madeira Restaurant wordt het ontbijtbuffet geserveerd tussen 07.30 en 10.30 uur en het dinerbuffet tussen 19.00 en 21.30 uur. Het eten heeft hier een verfijnd international tintje en het diner heeft elke dag een ander thema. Veel gerechten worden in aanwezigheid van de gasten bereid om de hoge kwaliteitseisen te laten zien die hier worden gehanteerd en om ze bij het hele proces te betrekken. Als het weer het toestaat kunnen de maaltijden ook op het terras met uitzicht op het zwembad worden geserveerd.

In Il Basilico is dagelijks een à la carte diner van 19.30 tot 22.00 uur. Deze keuken is een verademing voor iedereen die van echte Italiaanse geuren en smaken houdt. Als het weer het toestaat wordt het diner ook op het terras geserveerd.

De Búzios Lounge Bar is de grootste bar van het hotel, vlakbij het zwembad en met een esplanade. Het biedt prachtig uitzicht over het zwembad en de zee en is geopend van 17.00 tot middernacht. Er is elke dag livemuziek en er is een dansvloer. Ontspan met een drankje en goed gezelschap en u moet in de namiddag echt een kopje thee te proberen, vooral een genot als dit samengaat met het prachtige zicht op de zonsondergang.

DeFalésia Bar is de bar die dicht bij het buitenzwembad ligt en is ‘s zomers dagelijks geopend van 10.30 tot 19.00 en sluit in de winter een uur eerder. Hier vergeet u de tijd als u naar de zee kijkt of een ontspannend boek leest. Er is een ruim aanbod aan drankjes, snacks, lichte é la carte maaltijden en het biedt een speciaal kindermenu, als het weer het toestaat kan dit alles op het terras geserveerd worden.


 
Nederlands

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.