info

Spa

De Spa in het Porto Bay Falésia combineert zorgvuldig uitgekozen zintuiglijke ervaringen om u naar een staat van complete ontspanning te leiden. De lieflijke muziek en de geuren, de rustige kleuren en het zachte licht bepalen het decor en u kunt zich nog verder ontspannen in de sauna, het stoombad, het hydromassagebad of de ontspanruimte.

En daarna is het tijd voor een betoverende behandeling. Aromatherapie wordt gebruikt in combinatie met een reeks andere therapieën. Voor gezichtsbehandelingen wordt eerst een analyse gemaakt van uw huid en op de basis hiervan, afhankelijk of uw huid meer opleving, vitaliteit, rehydratatie, verzachting, oliebescherming, versteviging, kalmering, kleur, helderheid, diepe reiniging, voeding, gelijkmatigheid of een combinatie hiervan nodig heeft, wordt een speciale behandeling aanbevolen om deze probleemzones aan te pakken. Er zijn ook speciale gezichtsbehandelingen voor aanstaande moeders en mannen, gericht op hun specifieke benodigdheden.

Er is ook een aantal aromatherapiemassages voor lichaam en gezicht op uw behoeften afgesteld, zoals ontspanning, stimulatie van de bloedsomloop, vochtafvoer of harmonisering. Er is ook een keur aan traditionele massages met mineraalolie waarbij specifieke delen van uw lichaam onder handen worden genomen. En wat denkt u van een holistische therapie met warme en koude stenen om de vitaliteit te herstellen, giftige stoffen af te voeren en stress tegen te gaan?

U zult een uniek gevoel van welzijn ervaren in de Spa in het Porto Bay Falésia en u gaat weg als herboren.


 
Nederlands

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.