info

Porto Bay Falésia hotellfasiliteter

Hva kan være mer ønskelig på et strandhotell enn privat, direkte tilgang til en vakker, 8 km lang gylden sandstrand strøket av et varmt, rolig hav? Porto Bay Falésia tilbyr dette og mye mer. Et stort utendørs ferskvann basseng, og en mindre versjon for barn, er omgitt av et stort antall solsenger i den frodige hagen. For din bekvemmelighet tilbyr hotellet badehåndklær.

Barn elsker lekeplassen, og alle vil bli underholdt med å spille petanque. Det er 2 tennisbaner, et practice net og en putting green og i nærheten er det hesteridning og sykkelutleie. I Algarve finner du noen av de beste golfbanene i Portugal innen lett rekkevidde.

Et gratis oppvarmet innendørs svømmebasseng er åpent fra 08.00 til 20.00 og holder en behagelig temperatur på 28 º C. Du kan også bruke helseklubbens fasiliteter, slik som gratis treningsrom og boblebad. Hvis du ønsker enda mer fornøyelse eller synest at du fortjener en spesiell godbit, vil dette bli oppfylt på den magiske Spa på Porto Bay Falésia.

Internett er tilgjengelig for å holde kontakten i lobbyen og på rommene mot en ekstra kostnad. Baby-sitting kan også ordnes mot betaling. Det er underholdning om aftenen og levende musikk. Det er aldri et kjedelig øyeblikk på Porto Bay Falésia.


 
Norsk

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.