info

Restauranter og Barer

Porto Bay Falésia har 2 restauranter og 2 barer som tilbyr et bredt utvalg av kulinariske herligheter.

Restaurant Madeira er stedet frokostbufféten serveres fra 07.30 til 10.30. Her tilbys også en middagsbuffét mellom 19.00 og 21.30. Maten her har en raffinert internasjonal ”touch” og middagen har forskjellig tema hver dag. Mange retter tilberedes i nærvær av middagsgjestene for å vise den høye standarden som opprettholdes her og for å involvere dem i prosessen. Når været tillater det, blir måltidene også servert på terrassen med utsikt over bassenget.

På Il Basilico er det en à la carte middag hver kveld fra 19.30 til 22.00. Her er kjøkkenet en fryd for alle som liker ekte italienske smaker. Middag serveres også på terrassen om været tillater det.

Búzios Lounge Bar er hotellets største bar, i nærheten av svømmebassenget og med en strandpromenade. Den har nydelig utsikt over bassenget og havet og er åpen fra 17.00 til midnatt. Her er det et dansegulv og levende musikk hver dag. Slapp av med en drink i godt selskap og sørg for å prøve ettermiddagstéen, spesielt hyggelig når den blir ledsaget av det praktfulle synet av solnedgangen.

Falésia Bar ligger nært utendørs bassenget og er åpen daglig fra 10.30 til 19.00 om sommeren, og stenger en time tidligere på vinteren. Her kan du hegi deg selv til havutsikten eller ta opp lesingen. Det er et bredt utvalg av drinker, snacks, lette à la carte retter og en spesiell barnemeny. Når været tillater det, er det servering på terrassen.


 
Norsk

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.