info

Porto Bay Falésia Rom og Suiter

Du vil umiddelbart føle deg hjemme i de romslige, lyse og komfortable rommene og suitene.De har alle twin queen size-senger, en balkong med bord og stoler, et bord med speil og stol, lenestoler, internett og safe mot betaling, air condition, minibar, te / kaffe fasiliteter, parabol LCD TV, direkte telefon og bad i marmor som har dusj, badekar, hårføner og baderomsprodukter.

Et Standard rom er 22 kv.m og har en 6 kv.m balkong. For enda mer plass og komfort, prøv et Superior rom, som er 27,5 kv.m og med en 6 kv.m balkong. Og hvis bare de største og mest luksuriøse vil være godt nok, er den 46,6 kv.m Junior Suitene, med en 6 kv.m balkong, den rette for deg. Den har en stue med salongbord og et tilstøtende soverom med et en-suite bad.

Våkn opp i en komfortabel seng til den forfriskende lyden av bølger som bryter og gå til balkongen for å ta inn den nydelige utsikten og et dypt åndedrag av frisk luft fra havet. Den perfekte starten på en perfekt dag på Porto Bay Falésia!


 
Norsk

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.