info

Spa

Spa på Porto Bay Falésia kombinerer nøye utvalgte sensoriske opplevelser til å plassere deg i en dyp avslappende tilstand. Den avslappende musikken og parfymen, beroligende farger og dempet belysning setter scenen og du kan koble av ytterligere i badstuen, dampbadet, hydromassasje badet eller i avslapningsrommet.

Så er det tid for en fortryllende behandling. Aromaterapi brukes i kombinasjon med en rekke behandlinger. For ansiktsbehandlinger vil huden din først bli analysert og på grunnlag av dette, avhengig av om huden din trenger mer energi, vitalitet, hydratering, oppmyking, olje kontroll, oppstramming, ro, tonifisering, klarhet, dyprens, næring, jevnhet, eller en kombinasjon av disse, vil en spesiell behandling bli anbefalt for å løse disse problemene. Det finnes også spesielle ansiktsbehandlinger for mødre og menn, rettet mot deres spesifikke behov.

Det finnes også et utvalg av kropp og ansikts aromaterapi massasjer formulert etter behov, enten det er for å slappe av, stimulere sirkulasjonen, drenering eller toning. Det er også et utvalg av tradisjonelle mineralolje massasjer som dekker bestemte deler eller hele kroppen. Eller hva med en helhetlig varm og kald steinterapi for å gjenopprette vitalitet, fjerne giftstoffer og motvirke stress?

Du vil oppleve unike opplevelser av velvære på Porto Bay Falésia Spa og bli en forynget person.


 
Norsk

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.