info

Hotellbekvämligheter Porto Bay Falésia

Det finns väl inget bättre än att ha egen gångväg från sitt semesterhotell direkt till stranden, som här är en 8 km lång remsa med guldgul sand vid det varma, lugna havet. Porto Bay Falésia har det och mycket mer. För vuxna finns en stor sötvattenspool utomhus med solsängar och frodig grönska runt omkring och för barnen finns en mindre pool. Strandhanddukar finns till förfogande på hotellet.

Barn älskar lekplatsen som finns och alla kan ha kul med ett parti boule. Två tennisbanor finns till förfogande, ett träningsnät och en puttinggreen och i närheten kan man rida och hyra cykel. Som alltid i Algarve är det inte långt till golf och några av de bästa golfbanorna i Portugal ligger inte långt från hotellet.

Den uppvärmda inomhuspool (ej avgiftsbelagd) är öppen mellan 08:00 och 20:00 och den håller en skön temperatur på 28º C. På hotellets gym kan man ta sig en runda (utan extra avgift) och bada i bubbelpoolen. För den som vill unna sig en skön stund finns olika behandlingar att få på den magiska Spat-anläggningen på Porto Bay Falésia.

För den som vill vara uppkopplad, finns det internetanslutning i lobbyn och i rummen mot en extra avgift. Man kan också få hjälp med barnpassning mot en extra avgift. På kvällen bjuds det på underhållning och levande musik. Det är aldrig en tråkig stund på Porto Bay Falésia.


 
Swedish

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.