info

Restauranger och Barer

På Porto Bay Falésia finns 2 restauranger och 2 barer med ett stort utbud av kulinariska läckerheter.

På restaurang Madeira serveras frukost mellan 07:30 och 10:30 och man dukar upp middagsbuffé mellan 19:00 och 21:30. Maten har internationell prägel och middagen har ett nytt tema varje dag. Ofta tillagas rätterna inför gästernas ögon för att de ska kunna se hur det går till och för att visa på etablissemangets höga standard. När vädret tillåter serveras måltiderna också på terrassen, där man har utsikt över poolen.  

På Il Basilico serveras middag från à la carte meny mellan 19:30 och 22:00. Här får alla som älskar italiensk mat sitt lystmäte. Middagen serveras också på terrassen om vädret tillåter.     

Hotellets huvudbar är Búzios Lounge Bar, som ligger i anslutning till poolen med tillhörande strandpromenad. Utsikten är vacker över poolen och havet och baren håller öppet mellan 17:00 och midnatt. Det bjuds på levande musik varje dag och dans för den som vill. Här kan man koppla av och dricka något gott tillsammans med goda vänner och njuta av den vackra solnedgången.

Falésia Bar ligger nära utomhuspoolen och är öppen mellan 10:30 och 19:00 under sommaren och den stänger en timme tidigare på vintern. Här kan man sitta och läsa en god bok eller bara beundra utsikten över havet. Baren har olika drinkar, snacks, à la carte meny med lättare rätter och en särskild barnmeny att erbjuda. När vädret tillåter serveras maten på terrassen.


 
Swedish

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.