info

Porto Bay Falésia Rum och Sviter

Man känner sig genast hemma i rummen och sviterna, som är bekväma, ljusa och rymliga.
I samtliga finns två sängar i queensize-storlek, balkong med bord och stolar, skrivbord med spegel och stol, fåtöljer, avgiftsbelagd internetuppkoppling och värdeskåp, luftkonditionering, minibar, möjlighet att göra kaffe/te, satellit TV med plattskärm, direkttelefon och marmorklätt badrum med dusch och badkar, hårtork och toalettprodukter.

Rumstypen Standard är ett 22 kvm stort rum med en balkong på 6 kvm. För den som vill ha mer utrymme och komfort finns rumstypen Superior, som är på 27,5 kvm med en 6 kvm stor balkong. Om bara det bästa är gott nog, ska man välja Junior Suite som är 46,6 kvm stor med en balkong på 6 kvm. Där finns det vardagsrum med kaffebord intill sovrummet, som har badrum i direkt anslutning.

Tänk dig att vakna i en skön säng av vågorna som slår mot stranden och gå ut på en balkong med en underbar utsikt och ta ett djupt andetag av hälsosam havsluft: En perfekt början på en perfekt dag på Porto Bay Falésia.


 
Swedish

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.