info

Spa

På Porto Bay Falésia Spa är miljön utformad så att gästerna riktigt ska kunna koppla av. Lugn musik, dofter, mild färgsättning och ljus skapar en stämning, som gör att man sedan kan koppla av ännu mer i bastun, ångbadet, badkaret med hydromassage och relaxrummet.

Sedan är det dags för en spännande terapibehanding. Här används aromterapi i kombination med olika andra terapier. Om du vill ha en ansiktsbehandling, så görs det först en analys, där man kan se vad din hud behöver, som exempelvis mer vitalitet, fukt, mjukhet, fettbalans, fasthet, lugn, toning, lyster, djuprengöring, näring, jämnhet, eller en kombination av dessa och sedan erbjuds du en behandling som passar dina behov. Det finns också särskilda ansiktsbehandlingar för blivande mammor och för män, som anpassats efter deras behov.  

Det finns också flera olika typer av aromterapeutisk massage för kropp och ansikte, som anpassas efter var och ens behov, som att slappna av, stimulera blodcirkulationen, dränering eller toning. Man kan också välja traditionell massage med mineraloljor av delar av kroppen eller hela. Eller vad sägs om en holistisk terapi med varma och kalla stenar för att vitalisera, eliminera toxiner och motverka stress?

Efter ett besök på Porto Bay Falésia Spa, mår man verkligen riktigt gott och man känner sig som en ny människa.


 
Swedish

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.