test_promo

Faciliteter på Porto Mare Hotel


Gæsterne på Porto Mare Hotel har adgang til en lang række exceptionelle faciliteter, der tilbydes af Vila Porto Mare Resort.

Start dagen med en forfriskende svømmetur i en af hotellets glitrende udendørs pools, der er omgivet af bølgende palmetræer og solsenge. De fristende indendørs pools er opvarmede. Over den ene kan taget trækkes tilbage, så man kan nyde det pragtfulde vejr indendørs.

Af fritidsaktiviteter er der bl.a. tennis- og squashbaner, et aerobic-studie, billardlokale, minigolf og en putting green. Til de yngre turister er der en børnepool, legerum og legeplads. Gæsterne kan også nyde skyggen og roen i den store have.

Hotellet har fire restauranter med et udsøgt udvalg af retter fra det portugisiske, italienske og internationale køkken og retter fra middelhavsregionen. Gå en tur langs promenaden til isbaren, eller drik et glas Madeira-vin på terrassen. Hvis man vil i byen, kan hotelpersonalet ordne reservationer til middag og shows på det nærliggende casino.

Det overdådige spa-kompleks har et fuldt udstyret motionsrum, sauna og whirlpools. Lad dig forkæle med unikke krops- og skønhedsbehandlinger med f.eks. ansigtsbehandlinger med aromaterapi, udsøgte body wraps, hydroterapi og holistisk massage.

Der er gratis internetadgang i hotellets lobby, og gæsterne er velkomne til at benytte den fælles computer med internetadgang ved receptionen. Man kan anmode om internetadgang på værelserne. Der skal anvendes en Powerline elektrisk adapter, som koster €10 pr. dag.

For at gæsterne kan have det så komfortabelt som muligt er 24 timers roomservice, overdækket parkering og vaskeservice standard.

 
Danish
  • portomare_facilities01.jpg
  • portomare_facilities02.jpg
  • portomare_facilities03.jpg
  • portomare_facilities04.jpg
  • portomare_facilities05.jpg
  • portomare_facilities06.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.