test_promo

Møder på Porto Mare Hotel

Hvis man skal på forretningsrejse, er Porto Mare Hotel det rette sted at afholde møder, konferencer eller præsentationer. De professionelle mødefaciliteter er rummelige og er indrettet i moderne design. De kan indrettes til alle slags arrangementer (teateropstilling, klasseværelse, U-form eller bestyrelsesopstilling). Der er plads til 10-140 personer. Virksomhederne kan anvende fire mødelokaler på Vila Porto Mare Resort: Algarve (170 m²), Antibes (103 m²), Monaco (70 m²) og Cascais (37 m²). Hotellet kan også sørge for catering til møderne med et udvalg af lette forfriskninger og drikkevarer.

Der kan bestilles audiovisuelt udstyr, projektorer og computere. Man kan endvidere få vekslet valuta og have adgang til fax. I mødelokalerne er der adgang til internettet med brug af en Powerline elektrisk adapter, og en bærbar computer kan forbindes til trådløs internetforbindelse.

Den førsteklasses indkvartering, de vidunderlige faciliteter og det opmærksomme personale vil uden tvivl gøre et virksomhedsarrangement på Porto Mare Hotel til en tilfredsstillende og behagelig oplevelse.

 

 
Danish
  • portomare_meetings01.jpg
  • portomare_meetings02.jpg
  • portomare_meetings03.jpg
  • portomare_meetings04.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.