test_promo

Værelser og suiter på Porto Mare Hotel

Gæsterne på Porto Mare Hotel bor i komfortable værelser med aircondition, naturligt lys og moderne faciliteter. Man kan anmode om internetadgang, som man betaler en mindre afgift for, ved at låne en Powerline elektrisk adapter. Der er plads til tre personer på alle værelser (med en ekstra seng).


Garden View

Garden View-værelset er et rummeligt dobbeltværelse med to enkeltsenge, lænestole, skrivebord og balkon og marmorbadeværelse. Gæsterne har udsigt over den fantastiske have, hvilket giver en fredfyldt atmosfære. Som standard er der kabel-tv, te- og kaffefaciliteter, minibar, sikkerhedsboks og telefon.


Sea View

Sea View-værelset har en imponerende havudsigt fra balkonen. Det er rummelige dobbeltværelser, møbleret i moderne stil med to enkeltsenge, lænestole og skrivebord. I alle værelser er der kabel-tv, minibar, sikkerhedsboks, telefon, te- og kaffefaciliteter og et marmorbadeværelse med hårtørrer og badekåber.


Superior Sea View

De elegante Superior Sea View-værelser er store, moderne indrettede værelser med to enkeltsenge, lænestole og skrivebord. Slap af på balkonen og nyd den imponerende udsigt over hav og have. De tilhørende badeværelser er udført i marmor, og der er hårtørrer og badekåber. Der er desuden minibar, kabel-tv, te- og kaffefaciliteter, telefon og sikkerhedsboks.


Junior Suite

Den luksuriøse Juniorsuite er smukt indrettet med masser af plads og en vidunderlig havudsigt. Det moderne opholdsrum er indrettet med spisebord, sofa, lænestole og skrivebord. Det separate soveværelse har komfortable enkeltsenge. Der er endvidere et marmorbadeværelse med badekar, bruser, hårtørrer og badekåber. I alle suiter finder man en møbleret balkon, kabel-tv, minibar, telefon, sikkerhedsboks og te- og kaffefaciliteter.

 
Danish
  • portomare_rooms01.jpg
  • portomare_rooms02.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.