test_promo

Porto Mare Hotel´in tilat


Porto Mare Hotel´in vierailla on pääsy laajaan valikoimaan erinomaisia tiloja jotka Vila Porto Mare lomakeskus tarjoaa.

Aloittakaa päivänne virkistävällä uinnilla yhdessä hotellin kimmeltävissä ulkoilma uima-altaissa, ympäröity huojuvilla palmupuilla ja aurinkotuoleilla. Houkuttelevat sisäaltaat ovat lämmitettyjä, joissa yhdellä on sisäänvedettävä katto maksimaalista monipuolisuutta varten.

Vapaa-ajan tilat sisältävät tennis- ja squash kentät, aerobic studion, biljardihuoneen, minigolfin ja puttausviheriön. Nuoremmille kävijöille, on saatavilla lastenallas, pelihuone ja leikkikenttä. Vieraat voivat nauttia myös laajojen puutarhojen varjosta ja rauhallisuudesta.

Hotelli ylpeilee neljällä ravintolalla tarjoten hienostuneen valikoiman portugalilaista, italialaista, välimeren ja kansainvälistä keittiötä. Tehkää vapaa-ajan kävely kävelykadulla jäätelöbaariin tai maistakaa lasillinen Madeiran viiniä terassilla. Viihdeillaksi, hotellin henkilökunta voi järjestää varauksia illalliseksi ja esityksiä läheisellä kasinolla.

Upea kylpyläkompleksi sisältää täysin varustetun kuntosalin, saunan ja porealtaat. Hemmotelkaa itseänne ainutlaatuisilla vartalo- ja kauneushoidoilla sisältäen tuoksuterapia kasvohoitoja, erinomaisia vartalokääreitä, vesiterapiaa ja holistista hierontaa.

Wi-Fi internet yhteys on saatavilla ilmaiseksi hotellin aulassa ja vieraat ovat tervetulleita käyttämään yhteistä tietokonetta internetillä vastaanotossa, Internet yhteys on saatavilla makuuhuoneissa pyydettäessä, käyttäen Powerline sähkösovitinta hintaan 10 € päivää kohden.

Kaikkien vieraiden mukavuudeksi, standardi palvelut sisältävät ympärivuorokautisen huonepalvelun, katetun pysäköintipaikan ja pesulapalvelun.

 
Finnish
  • portomare_facilities01.jpg
  • portomare_facilities02.jpg
  • portomare_facilities03.jpg
  • portomare_facilities04.jpg
  • portomare_facilities05.jpg
  • portomare_facilities06.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.