test_promo

Porto Mare Hotel´in kokoukset

Niille jotka ovat liikematkalla, Porto Mare Hotel on erinomainen paikka kokouksille, konferensseille ja esittelyille. Ammattilaisten kokoustiloissa on nykyaikainen suunnittelu, ja ne voidaan sovitella sopimaan tapahtumaan (teatteri-, luokkahuone-, U-muoto- tai johtoryhmä tyyliin) ja niihin mahtuu 10 - 140 ihmistä. Yritysvierailla on pääsy neljään kokoushuoneeseen Vila Porto Mare Resort´ssa: Algarve (170 m²), Antibes (103 m²), Monaco (70 m²) ja Cascais (37 m²). Hotelli voi tarjota myös ateriapalvelun kokouksille, valikoimalla kevyitä virkistysjuomia ja drinkkejä.

Audiovisuaalinen varustus, kuvanheittimet ja tietokoneet voidaan tarjota pyydettäessä. Valuutanvaihto palvelut ja pääsy faksikoneisiin ovat myös saatavilla. Kokoushuoneissa on internet yhteys käyttäen Powerline sähkösovitinta ja Wi-Fi on saatavilla yhdelle kannettavalle tietokoneelle.

Yhdessä erinomaisen majoituksen, loistavien tilojen ja huomaavan henkilökunnan kanssa, yritystapahtumanne Porto Mare Hotel´ssa tulee epäilemättä olemaan palkitseva ja nautinnollinen tapahtuma.

 

 
Finnish
  • portomare_meetings01.jpg
  • portomare_meetings02.jpg
  • portomare_meetings03.jpg
  • portomare_meetings04.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.