test_promo

Porto Mare Hotel´in ravintolat ja baarit

Kaukonäköinen Vila Porto Maren johtotason keittiömestari, Alcino Marques, johtaa ammattitaitoista tiimiä yhdistämään nautinnollista keittiötä hienon ruokailukokemuksen kanssa. Bufeteistä à la carteen, Madeiran mauista välimeren makuihin, iltapäiväteestä cocktaileihin uima-altaan äärellä, vieraat nauttivat upeasta ruoasta ja huomaavasta palvelusta Porto Maren erinomaisissa ravintoloissa ja baareissa.

Ravintola Atlântida
Aloittakaa jokainen päivä täydellisellä bufettiaamiaisella ravintola Atlântidassa. Joka ilta, tämä ravintola tarjoaa teemabufetti illallisen ruoanvalmistus esittelyillä, erikoistuen kansainväliseen keittiöön. Ruoat voidaan tarjoilla myös ihanalla terassilla joka avautuu yli uima-altaan.

Aukioloajat:
Aamiainen klo: 07.30 – 10.30
Illallinen klo: 18.30 – 21.30

Ravintola Alfama
Bufettiaamiainen tarjoillaan myös ravintola Alfamassa. Ravintola tarjoaa vastustamattoman valikoiman Madeiran erikoisuuksia ja perinteistä portugalilaista keittiötä, à la carte palvelulla tai ruokalistalla lounaaksi ja illalliseksi. Vieraat voivat nauttia romanttisen aterian tyylikkäässä sisätilassa tai terassilla avautuen yli puutarhan.

Aukioloajat:
Aamiainen klo: 07.30 – 10.00
Lounas klo: 12.30 – 15.00
Illallinen klo: 19.00 – 22.00

Ravintola Med
Ravintola Med on intiimi, selvästi erottuva tila, joka on inspiroitu kreikkalaiseen ja marokkolaiseen suunnitteluun. Ravintola tarjoilee veden kielelle saavan valikoiman välimeren keittiötä, tarjoten à la carte palvelun illalliseksi. Tuore kala ja äyriäisruoat ovat korkeasti suositeltuja, laajalla valikoimalla paikallisia ja alueen viinejä ruokanne kanssa. Lasten ruokalista on myös saatavilla.

Avoinna päivittäin klo: 19.00 – 22.00

Ravintola Il Basilico
Sijoitettu valtameren äärellä olevalle kävelykadulle, suosittu ravintola II Basilico on tunnettu sen aidosta italialaisesta keittiöstä, sisältäen valikoiman pasta-, risotto- ja pizza ruokia. Tarjoten à la carte palvelun lounaaksi ja illalliseksi, vieraat voivat syödä myös al fresco terassilla, nauttien erinomaisista näköaloista yli valtameren. Lasten ruokalista on myös saatavilla.

Aukioloajat:
Lounas klo: 12.30 – 15.00
Illallinen klo: 19.30 – 22.00

Portofino baari
Viehättävä Portofino baari on hiljainen paikka nauttia drinkki tai kevyt ruoka. Vieraat voivat rentoutua terassilla puutarhan vieressä tai selailla läpi monikielistä kirjakokoelmaa kirjastossa. Perinteinen englantilainen iltapäivätee tarjoillaan päivittäin, tarjoten laajan valikoiman voileipiä, kakkuja ja teeleipiä. Iltaisin, baarissa on elävän musiikin tapahtumia.

Avoinna päivittäin klo: 10.00 – 24.00 (klo: 14.00 – 24.00 kesällä)

Varanda baari
Ensisijaisella sijainnilla lomakeskuksen uima-altaan vieressä, vieraat voivat nauttia virkistävän drinkin tai välipalan Varanda baarissa.

Avoinna päivittäin klo: 10.00 – 18.00

Lido baari
Kun aurinko laskee Madeiralla, ilo alkaa Lido baarissa. Sijoitettu ravintola Medin viereen, tässä siirtomaa tyylisessä baarissa on elävän viihteen ohjelmaa joka ilta. Nauttikaa lasillinen viiniä tai cocktail samalla kun teitä kestitään perinteisellä kansanmusiikilla ja Fadolla, tai osallistukaa musiikkiin ja tanssiin.

Avoinna päivittäin klo: 19.00 – 24.00

Oceano baari
Oceano baari on rentouttava cocktail baari tarjoten valikoiman välipaloja ja drinkkejä. Pianisti tarjoaa elävää musiikkia lähes joka ilta.

Avoinna päivittäin klo: 10.00 – 24.00

Doce-Lima jäätelöbaari
Hemmotelkaa itseänne aidolla italialaisella jäätelöllä Doce-Limassa, sijoitettu ravintola II Basilicon viereen kävelykadulla. Erityiskahvit ja herkulliset ohukaiset ovat myös saatavilla.

Avoinna päivittäin klo: 11.00 – 20.00

 
Finnish
  • portomare_restaurants01.jpg
  • portomare_restaurants02.jpg
  • portomare_restaurants03.jpg
  • portomare_restaurants04.jpg
  • portomare_restaurants05.jpg
  • portomare_restaurants06.jpg
  • portomare_restaurants07.jpg
  • portomare_restaurants08.jpg
  • portomare_restaurants09.jpg
  • portomare_restaurants10.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.