test_promo

Vila Porto Maren kylpylä

Jos haluatte esimakua todellisesta hemmottelusta, hoitakaa itseänne ylellisissä kauneushoidoissa ja hieronnoissa Vila Porto Maren kylpylässä. Täysin varustettu kuntosali ja aerobic studio ovat erinomainen tapa pysyä kunnossa lomalla, mutta kun harjoitus on ohi, menkää majesteetilliseen sisäaltaaseen, uppoutukaa porealtaaseen ja valmistautukaa syvään rentoutumiseen ja elviytymiseen.

Asiantuntijat käyttävät korkealaatuisia DECLÉOR tuotteita kylpylähoidoissa. Tuoksuterapia kasvohoidot pehmentävät, kosteuttavat ja elvyttävät ihoa, samalla kun laaja valikoima vartalokääreitä auttavat vapauttamaan kuona-aineista ja kiinteyttämään. Perinteiset hieronnat sisältävät intialaisen päähieronnan ja refleksologian.

Vesiterapia on muinainen luonnonterapia joka hyödyntää veden lämpötilaa ja painetta helpottamaan kipua ja jännitystä, parantamaan verenkiertoa ja stimuloimaan immuunijärjestelmää. Porto Maren vesiterapia hoidot sisältävät tuoksuisen vesiterapia kylvyn, Vichy suihkun, saunan ja höyryhuoneen.

Dekadenttiset kokonaisvaltaiset hoidot sisältävät “Kleopatra kylvyn” maitovaahdossa, kultakääreessä (hohtavalla “kulta” levällä) ja taivaisella ‘silkkireitti’ kääreellä joka käyttää puhdistusta ja naamiota sisältäen hienoja mausteita ihon kuorintaan ja kosteuttamiseen.

Erityiset auringonhoidot ovat saatavilla – “auringonnousu” valmistamaan ihoa ennen auringon esilletuloa ja “auringonlasku”, tarjoten auringonoton jälkeistä hoitoa täydentämään ja pehmentämään ihoa. Käsi- ja jalkahoidot ovat myös saatavilla, kuten myös valikoima erityishoitoja miehille ja raskaana oleville naisille. Jopa puolipäivä- tai kokopäivä paketteja kylpylähoidoille voidaan järjestää.

Yli 80 eri hoidoilla joista valita, Vila Porto Maren kylpylä saa teidät tuntemaan hemmotelluksi, virkistyneeksi ja haluamaan lisää!


 
Finnish
  • portomare_spa01.jpg
  • portomare_spa02.jpg
  • portomare_spa03.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.