test_promo

Bijeenkomsten in het Porto Mare Hotel

Voor hen die op zakenreis zijn is het Porto Mare Hotel de aangewezen locatie voor bijeenkomsten, vergaderingen en presentaties. De professionele vergaderfaciliteiten zijn ruim en modern van opzet en design, kunnen worden aangepast aan uw wensen (theater, klaslokaal, U-vorm), en zijn geschikt voor 10 tot 140 gasten. Gezamenlijke cliënten hebben toegang tot vier vergaderzalen in het Vila Porto Mare Resort: de Algarve (170 m²), Antibes (103 m²), Monaco (70 m²) en Cascais (37 m²). Het hotel kan zorg dragen voor de catering, bestaande uit lichte versnaperingen en drankjes.

Audiovisuele apparatuur, projectors en computers kunnen op verzoek worden verstrekt. De mogelijkheid bestaat tot het wisselen van valuta, en ook faxapparatuur is aanwezig. In de vergaderzalen kunt u gebruik maken van internet, door middel van een Powerline adapter, en er is WiFi aanwezig voor de laptop.

De uitstekende accommodatie, faciliteiten en personeel zullen uw bedrijfsbijeenkomst in het Porto Mare Hotel ongetwijfeld tot volle tevredenheid laten verlopen.

 

 
Nederlands
  • portomare_meetings01.jpg
  • portomare_meetings02.jpg
  • portomare_meetings03.jpg
  • portomare_meetings04.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.